SOME vysočina pracharna "A" vs Kavčí Hory Polná 2 : 6 ( 2 : 3)

01.06.2012 22:43

Some do tohoto utkání nastoupilo ve velmi oslabené sestavě. Přeci jenom bylo znát, že chyběli Robin Demeter, David Kavka, Patrik Demeter a Jarda Herman.

Polná nastoupila do tohoto utkání aktivně a some už od samého začátku pouze dotahovalo, polná i se štěstím a tečí dala první gól na který v zápětí odpověděl Ondřej Sapola po krásné individuální akci, avšak Polná udeřila v zápětí znovu a opět tečovanou střelou zaskočila brankáře some 1:2, some se nevzdávalo a po krásné spolupráci srovnával Ondřej Skotnica na 2:2, do poločasu se však podařilo polné ještě zvýšit skóre na 2:3 a tak také poločas skončil. Do druhého poločasu some vstoupilo s tím že musí uhrát alespoň remízu pro zisk titulu, bohužel přihrávky some nebyly přesné a chyby se kupily, do otevřené obrany some se tak valil útok za útokem a skóre se zvyšovalo, some mělo několik nadějných příležitostí ale všechny končily buď vedle branky nebo v náručí golmana polné, polná už potom jen navyšovala skóre a prachárna už nedokázala odpovědět, druhý poločas polná vyhrála 3:0 a celkové skóre tedy bylo 2:6, Prachárna tímto zaváháním dala teoretickou příležitost Hemě proto bude poslední kolo více než napínavé a o titulu se rozhodne až v posledním zápase kde some musí uhrát alespoň bod. [Chiko]

Za Some vysočina prachárna a se trefili tito hráči: Ondřej sapola a Ondřej Skotnica, za kavčí hory se čtyřikrát trefil Ondřej Bárta a po jednom gólu shodně přidali Kryštof Bradač a Martin Procházka. Pokud chtějí hrači some vysočina prachárna "A" postoupit z prvního místa a získat titul, musí bodovat v příštím a zároveň posledením kole.